Hlavní obsah

Na Slovensku běží reklama, která Čechy ukazuje jako vyžírky

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Ve slovenských televizích běží reklama Slovenské spořitelny, jejíž hlavním hrdinou je otravný český turista, který si všechno bez ostychu půjčuje. Spot, který účinkujícího Čecha představuje jako vyžírku, režíroval pro slovenskou banku Čech Jakub Kohák.

Reklama na Slovenskou spořitelnu

 
Článek

Český turista ve spotu vystupuje samozřejmě v ponožkách a v sandálech a v kempu si drzým způsobem půjčuje jednou sekerku, jindy pánvičku, pak cibuli nebo lampu. U ochotného Slováka narazí až ve chvíli, kdy si chce od něj půjčit manželku. Na konci půjčuje český turista slovenskému páru paštiku s poznámkou: „Ale vrátit!”

Pointa spotu tkví v tom, že pokud si někdo přenese půjčky do Slovenské spořitelny, ta mu sníží splátku. „Vsaďte se o 30 eur, že vám snížíme splátku,“ uvádí reklama.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Slovenská spořitelna prezentuje spot, jako součást nové kampaně na konsolidační úvěr. „Cílem kampaně je poukázat na možnost spojit své půjčky z jiných bank do jedné ve Slovenské spořitelně s nižší splátkou,“ uvádí se v oficiálním prohlášení banky k nové kampani.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám