Hlavní obsah

Auto s devíti mladistvými Poláky narazilo do stromu, sedm dětí na místě zemřelo

Právo, Pavol Minarik

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Grudziadz

Sedm mladých Poláků ve věku od 13 do 17 let zahynulo v neděli v časných ranních hodinách poté, co automobil, v němž jeli, narazil do stromu. Tragédie se stala v obci Klamry nedaleko města Grudziadz v Kujavsko - Pomorském vojvodství na severu země.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

V pětimístném osobním autě Renault Megane se vezlo devět mladistvých. Přežil jen řidič a jeho spolujezdkyně na předním sedadle, nicméně jejich stav je kritický.

„Čtyři mladíci a tři dívky nacházející se na zadním sedadle po nárazu ve vysoké rychlosti zemřeli na místě nehody,“ informovala v neděli Agnieszka Sobieralska z polské dopravní policie.

Auto bez vědomí a souhlasu rodičů šoféroval neplnoletý mladík bez řidičského průkazu, který se po skončení diskotéky rozhodl povozit své kamarády, dodala.

„Policie a obvodní prokuratura z Grudziadze zjišťují podrobnosti tragické události. Vzhledem k tomu, že lékaři bojují o život mladíka, který nehodu zřejmě způsobil, jeho vyslechnutí není možné,“ informovala televize TVN24.

Reklama

Výběr článků

Načítám