Hlavní obsah

Vrazi uřízli Slovákovi hlavu zaživa, hrozí jim doživotí

Právo, Ivan Vilček, Bratislava
Žihárec

Slovenskem otřásla krutá vražda 37letého Daniela Horvátha, kterému vrazi uřízli hlavu zaživa. Potvrdila to soudní pitva. Policie tento pátek obvinila z vraždy tři muže ve věku 17, 18 a 39 let. „Obviněným hrozí 20 až 25 let vězení, případně až doživotí,“ uvedla policejní mluvčí Renáta Čuháková.

Foto: Profimedia.cz

Případ vyšetřuje slovenská policie. Ilustrační foto

Článek

K vraždě došlo před týdnem v obci Žihárec a tělo bez hlavy bylo nalezeno po několika dnech u obce Šoporňa (okres Galanta).

Podle dosavadních informací se Daniel dostal do konfliktu s trojicí mužů v místní hospodě. Ztlučeného Daniela muži odvezli na kolečku do nedalekého domu hospodského, kde mu měli ještě zaživa uříznout hlavu.

Podle televize Joj je zadržený 39letý muž profesionálním řezníkem a už v minulosti se dostal do křížku se zákonem. Vrazi následně odvezli tělo do Šoporně a hodili ho do žumpy za obcí. Zde se našla i hlava.

Daniel po sobě zanechal družku a pětiletou dcerku. Ve vesnici, kde se krutá vražda odehrála, vládne napjatá atmosféra a neustále zde hlídkují policisté. Příbuzní zadržených se bojí msty Danielovy rodiny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám