Hlavní obsah

Sarkozyho syn se prý přiotrávil jídlem v Praze a ne na Ukrajině

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oděsa

Nejstarší syn francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho byl převezen do nemocnice v ukrajinské Oděse. Podle prvních informací se měl přiotrávit na Ukrajině jídlem, ale ukazuje se, že závadné jídlo zkonzumoval už při zastávce v Praze, protože špatně se mu udělalo již před příletem do Oděsy. Šestadvacetiletý mladík, který je v hudebním světe znám jako DJ Mosey, měl mít koncert v jednom z místních klubů.

Foto: Profimedia.cz

Syn francouzského prezidenta Pierre Sarkozy

Článek

Hudebník byl převezen do jedné z místních nemocnic, kde je v péči lékařů. Jeho lůžko je podle ukrajinských médií pod trvalou kontrolou agentů ochranky ukrajinského prezidenta a kontrarozvědky SBU.

"Zdá se, že se přiotrávil jídlem," uvedl podle agentury AFP jeden zdroj pořádkových sil. "Přiletěl z Prahy a cítil se špatně již před příletem do Oděsy," dodal. Rovněž podle mluvčí oděské radnice se Pierre Sarkozy zřejmě nakazil mimo Ukrajinu.

Na Ukrajinu přiletí francouzští lékaři, kteří šestadvacetiletého muže prohlédnou. Zpět do Francie odletí speciálem.

DJ Mosey měl dojednanou produkci v elitním soukromém oděském klubu Čajkovskij. Žaludeční potíže ho ale přinutily koncert zrušit. Pierre Sarkozy je synem Marie-Dominique Culioliové, která byl v letech 1982-96 první Sarkozyho manželkou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám