Hlavní obsah

Češi lákali Němce na sex zadarmo a okrádali je

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Berlín

Na šest měsíců do vězení poslal soud v hesenském Bad Hersfeldu čtyřiadvacetiletou Češku a jejího stejně starého krajana. Mladý pár opakovaně okrádal v Německu starší muže podle stejného scénáře: žena nabízela vyhlédnutým obětem sex zadarmo a přitom je obrala o peněženku, kterou odnesl opodál stojící komplic. O případu informovala německá média.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

Osudným se dvojici stal pokus o oloupení třiašedesátiletého muže v Bad Hersfeldu 4. dubna. Žena, která podle serveru hna.de pochází z Pardubic, tehdy podle osvědčeného postupu oslovila muže na pěší zóně a vytáhla mu z kapsy peněženku se 170 eury (přes 4000 Kč). Ta jí ale vypadla z ruky, a i když stačila lup sebrat a utéct s ním z místa činu, zadržela oba zloděje zakrátko policie. Dnes se u soudu ke krádeži přiznali.

"Už to nikdy neudělám," dušovala se mladá Češka před soudcem, který se podle serverů jejímu kání jen zasmál. "To jsem od vás slyšel už posledně," odpověděl jí.

Podařený pár totiž stanul před tím samým soudcem kvůli několika stejně provedeným krádežím v minulosti už v březnu. Tehdy od něj odešli s podmíněnými tresty v délce šesti a tří měsíců. Tentokrát soudce už tak shovívavý nebyl a oba pachatelé dostali půl roku za mřížemi nepodmíněně.

Podle serveru Hesenského rozhlasu páchala dvojice trestnou činnost v Německu posledních pět let. Loni v říjnu se přesunula do Bad Hersfeldu, kde bylo krátce nato zaznamenáno vícero uskutečněných i nepodařených oloupení. Obětí byli pokaždé muži ve věku mezi 40 a 62 lety, které žena po nabídce gratis sexu objala a sáhla jim do rozkroku. Během tohoto krátkého tělesného kontaktu je také připravila o peněženku, kterou měli v kapse kalhot. Mladý pár si tehdy takto přišel na více než 1800 eur (43 500 Kč).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám