Hlavní obsah

Ve Francii 11 lidí vyskočilo z okna, aby uniklo ďáblovi

Paříž

Jedenáct lidí včetně malého dítěte utrpělo zranění na předměstí Paříže, když vyskočilo z okna svého bytu ve druhém poschodí, protože měli panický strach z ďábla. O kuriózním případu plném záhad v sobotu informovala agentura AFP.

Foto: Profimedia.cz

Lidé vyskočili z okna svého bytu ve druhém poschodí, protože měli panický strach z ďábla.

Článek

K incidentu došlo v noci na sobotu. V bytě na předměstí Paříže směrem k Versailles bylo 13 lidí. Nad ránem se jeden z mužů probudil, protože slyšet plakat své dítě. Vstal a jak byl nahý, chtěl dítě nakrmit. Ale ostatní v bytě ho v přítmí prý považovali za ďábla. Jeden vytáhl nůž a muže zranil, ten z bytu uprchl. Po chvíli se vrátil a když ho ostatní spatřili ve dveřích, mysleli, že se vrátil ďábel ... a vyskákali z okna. S mnohačetnými zraněními skončili v nemocnici, ale žádný není v ohrožení života.

Policie zadržela dva muže z bytu, protože už z minulosti měli potíže se zákonem. Jedním z nich je ten, koho považovali za ďábla, druhý vyskočil z okna s dvouletou dívenkou v náručí.

Vyšetřování, v němž jsou podle policie mnohá slepá místa, pokračuje. Jisté je, že všichni "skákající" jsou afrického původu, prý Angolané. Policie nevylučuje ani verzi, že v bytě se konala seance vúdú se špatným koncem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám