Hlavní obsah

Matka vydloubala synkovi oči, aby neviděl konec světa

Právo, aa
Ciudad de México

Třiadvacetiletá Carmen Ríos Garcíová vlastními prsty vydloubala oční bulvy svému pětiletému synovi Fernandovi, protože při satanistickém rituálu neuposlechl příkazu zavřít oči před blížícím se koncem světa. Krutý zločin se odehrál ve čtvrtek ráno v mexické metropoli.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Chlapce s vydloubnutýma očima přepravila záchranka do nemocniceVideo: Reuters

 
Článek

Rodinná sešlost praktikovala podle policie zřejmě pod vlivem drog satanistický rituál k údajnému konci světa. Ten má podle iniciátorky akce Carmen zaniknout v pondělí při zemětřesení.

Podle deníku El Sol de México vyzvala Carmen ostatní účastníky seance, celkem osm lidí včetně sestry (22), bratra (25), tchána, tchyně (oba 48), kamarádky, nezletilého synovce a dvou vlastních synů (5 a 9), aby zavřeli oči. Malý Fernando neuposlechl a matka v transu rozhodla, že má o ně přijít. Vyzvala svou sestru Ruth, aby Fernanda držela, a obě oči mu vydloubla. Zoufalý křik přiměl staršího bratra oběti otevřít oči. Když uviděl tetu s oslepeným bratrem v náručí a nad nimi matku se zakrvácenýma rukama, vyběhl z domu a volal o pomoc.

Hlídka místní policie v domě našla Carmen pevně držící Fernanda s prázdnými očními důlky a čtveřici dospělých s jedním dítětem, evidentně v transu a pod vlivem neznámé látky.

Všichni dospělí byli zatčeni a čelí žalobě za těžké ublížení na těle, oběť je ve vážném stavu v nemocnici.

Mexická média připomínají, že jde o už několikátou oběť šířícího se satanismu, a upozorňují na nesmyslnost paniky kolem údajných domorodých proroctví o konci světa.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám