Hlavní obsah

Ferrari s českou značkou se řítilo po slovenské dálnici rychlostí 258 km/h

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nitra

Slovenští policisté zastavili ve středu večer na dálnici R1 řidiče, který se ve voze Ferrari s českou registrační značkou řítil rychlostí 258 kilometrů v hodině. Devětadvacetiletý muž přišel na místě o řidičský průkaz a další jízda mu byla zakázána, informoval server televize Markíza.

Slovenský řidič ve ferrari jel po dálnici rychlostí téměř 260 km/hVideo: TV Markíza

 
Článek

Jako první si rychle jedoucího vozu všimli policisté z Banské Bystrice. Ihned dali avízo kolegům v Nitře, kam vozidlo směřovalo.

„Policejní hlídka se okamžitě přesunula na úsek, kudy by vozidlo mohlo projet. Za pár minut zaměřila na přístrojích přibližující se ferrari, jedoucí 258kilometrovou rychlostí,“ uvedla policejní mluvčí Renáta Čuháková.

Auto řídil muž z východního Slovenska, který se policistům svěřil, že pokutu za rychlou jízdu už před chvílí zaplatil i na Donovalech. Za překročení rychlosti o 128 kilometrů v hodině hrozí řidiči sankce až 800 eur (zhruba 22 tisíc korun) a zákaz činnosti do tří let.

Ferrari s českou registrační značkou měl řidič nejspíš vypůjčené.

Reklama

Výběr článků

Načítám