Hlavní obsah

Zlínský Fesťáček nabídl divadlo, tanec, hudbu i autogramiádu

Novinky, Břetislav Šťasta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V areálu centra služeb postiženým ve Zlíně se uskutečnil již druhý ročník Fesťáčku, - nesl se pod heslem Jeden svět, dva pohledy.

Foto: Břetislav Šťasta

společné foto organizátorů Fesťáčku s klienty Centra služeb postiženým Zlín

Článek

Pracovníci CSP Zlín přichystali bohatý celodenní program pro klienty a návštěvníky centra. Fesťáček 2011 začal v sobotu 18. června v 11 hodin úvodním slovem Jany Hlaváčové.

Divadelní vystoupení si přichystala Chráněná dílna Ergo, která zahrála divadelní pohádku Zlatovláska. Poté bylo na programu taneční vystoupení Farídah dance. Na 15. hodinu byla připravena autogramiáda zlínského hokejisty Petra Čajánka. Po letech strávených v zahraničí se trojnásobný mistr světa v hokeji opět vrátil zpět do zlínského klubu PSG Zlín

Postupně se na festivalovém podiu vystřídaly hudební skupiny Galaxy, My Quartet, Prázdné obaly, Jitun(k)ampeny. Po 20. hodině vystoupila skupina afroband MoNimba, která zahrála velkou porci afrických rytmů a roztančila některé zúčastněné. Na samotný závěr velmi vydařeného Fesťáčku vystoupila skupina Boca Fuego, která sklidila velký potlesk za svou úchvatnou ohňovou show. 

Vstup na Fetáček byl zdarma a bylo přichystáno bohaté občerstvení v podobě gulášku, grilovaných specialit a spousty jiných dobrot. Jako doprovodný program byl přichystán skákací hrad pro děti, barvení vlasů, body paiting a samozřejmostí byl prodej výrobků z chráněných dílen. Dále byla přichystána tombola, kde každý los vyhrál.

Hlavní organizátor Fesťáčku 2011 Centrum služeb postiženým Zlín, o. p. s. je nezisková organizace, jejíž hlavní činností je poskytování sociálních služeb. Doplňkovou činností je provozování chráněných dílen a obchod.

Reklama

Výběr článků

Načítám