Hlavní obsah

Petr Vágner dodržuje klasické vánoční zvyky. Nechybí odlévání olova

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Herec a moderátor Petr Vágner si díky dětem užívá pravé vánoční svátky. Nechybí krájení jablka nebo odlévání olova. Jediné, co jim doma chybí je vůně živého vánočního stromečku.

Petr Vágner - VánoceVideo: Novinky

 
Článek

„Štědrý večer je díky dětem mnohem jednodušší. Vynesu  stromeček ze sklepa a nechám ho dětem, ať ho ozdobí, jak chtějí ony. Pak je klasicky večeře, rozbalování dárků, pohádky, cukroví. Druhý den jedeme za rodinou na Moravu, tam se to prožívá ještě víc. Nechybí odlévání olova, krájení jablíčka. Jedeme klasické zvyky,” prozradil Novinkám Vágner.

Umělému stromku se prý bránil, ale nakonec uznal, že je to mnohem praktičtější.  „Bojoval jsem proti umělým stromkům dlouho, ale nakonec ho máme. Vůně je doma díky adventnímu věnci a vánoční stromek nám pak stojí do půlky ledna,” vysvětluje herec.

Dárky už má vymyšlené, ale zatím je ještě nestihl koupit. „Dcera už je ve druhé třídě, ta už si dokáže Ježíškovi napsat, co zhruba chce, a malej to kreslí, kreslím to společně s ním. U dětí mám jasno, u manželky taky a rodiče už také vím. Akorát není ten čas,” dodal Vágner.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám