Hlavní obsah

Moderátor Hammond měl nehodu při natáčení pořadu The Grand Tour

Novinky, vps

Britský moderátor Richard Hammond spadl v Mozambiku během natáčení další řady pořadu The Grand Tour z motorky. Podle svého kolegy Jeremyho Clarksona utrpěl vážná zranění, sám Hammond ale ujistil fanoušky, že je v pořádku.

Foto: Amazon

James May, Jeremy Clarkson a Richard Hammond

Článek

O nehodě informoval jako první Clarkson, který pro list The Sun uvedl, že si Hammond „opravdu hodně ublížil“. Ošetření v nemocnici ale nevyhledal, Clarkson k tomu zřejmě v nadsázce uvedl, že on, Hammond ani jejich další kolega James May do nemocnic nejezdí.

Incidentu by asi normálně nebyla věnována tak velká pozornost, kdyby za sebou Hammond neměl jinou nehodu, kdy při natáčení tehdy ještě Top Gearu málem zemřel. V roce 2006 havaroval ve speciálním voze v rychlosti 460 kilometrů za hodinu a utrpěl vážné zranění hlavy.

Sám Hammond v pondělí na sociální síti DriveTribe nehodu potvrdil. Praštil se prý do hlavy a nepříjemně si poranil i další části těla. „Až na můj levý palec, ten zůstal bez modřin,“ vtipkoval 47letý moderátor.

„Nemůžu vám říct víc k tomu, jak a proč se to stalo. To se dozvíte později tento rok v pořadu,“ dodal s tím, že tentokrát o své nehodě knížku nejspíš nenapíše.

Není jasné, kdy přesně k nehodě došlo. Zřejmě to bylo někdy na začátku března, protože právě tehdy Clarkson na svém twitterovém účtu zveřejnil zprávu, že natáčí se štábem právě v Mozambiku.

Reklama

Výběr článků

Načítám