Hlavní obsah

Kubařová dotočila na horách romantickou komedii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedině Tereza je název romantické komedie režiséra Jaroslava Fuita s Veronikou Khek Kubařovou a Igorem Orozovičem. Natáčení právě dokončili v Českém ráji a do kin by se film měl dostat 29. července, pokud budou otevřena.

Film o filmu Jedině TerezaVideo: Total Film

 
Článek

Ústřední pár, Tomáš a Tereza, jsou spolu odjakživa. Tomáš se vypracuje přes televizní rosničku až na moderátora hlavního zpravodajství. Tím se stane pro někoho „celebritou“ a zájem začne projevovat sexy kolegyně.

Tereza si najednou není jistá, jestli s Tomášem chce ještě být. V tu chvíli si Tomáš uvědomí, o co všechno by mohl přijít, a začne o Terezu bojovat. Jeho kamarád mu poradí, aby zkoušel romantická gesta ze slavných komedií. Oba však zjistí, že to, co funguje ve filmu, v životě často končí katastrofou.

Foto: Cinemart

Nová komedie s Veronikou Khek Kubařovou a Igorem Orozovičem

„Mám ráda i jiné žánry, ale romantické komedie mají pro mne velmi důležité místo. Myslím, že jsou v životě dny, kdy člověk potřebuje něco takto pozitivního, o čem ví, že to dobře skončí, a u čeho mu bude hezky. Ve filmu mám krásné partnery, nejenom vizuálně, jsou to moc milí a fajn kolegové - Matouš Ruml, Lenka Vlasáková, Igor Orozovič. S ním se potkávám pracovně poprvé a je to krásné setkání, za které jsem vděčná. Je to strašně inspirativní herec, člověk,“ tvrdí Veronika Khek Kubařová.

Foto: Cinemart

Veronika Khek Kubařová

Igor Orozovič dodal, že romantické komedie moc nesleduje, ale má rád Notting Hill, Pretty Woman a Lásku nebeskou.

„Nejen protože to jsou romantické komedie, ale hlavně protože tam všechno filmařsky i scenáristicky do sebe zapadá, jsou to geniální díla, na nich hodně ujíždím.“

Reklama

Výběr článků

Načítám