Hlavní obsah

Filmové premiéry: Mrňouskové 2: Daleko od domova, Hledá se Yetti, Modlitba či La Llorona: Prokletá žena

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šest let po prvním filmu přichází dvojka animovaného filmu Mrňouskové 2: Daleko od domova. Další animovaný film tohoto týdne je Hledá se Yetti. Za nejlepší herecký výkon byl loni na Berlinale odměněn začínající herec Anthony Bajon z filmu Modlitba. Hororový příběh vypráví thriller La Llorona: Prokletá žena. V září 1941 se odehrává válečný film Zachránit Leningrad.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Filmové premiéry

Článek

Mrňouskové 2: Daleko od domova

Mrňouskové 2: Daleko od domova Video: Bioscop

Malá beruška nešťastnou náhodou zapadne do balíku, který je odeslán do Karibiku! Ocitá se v novém, nádherném prostředí, které ale skrývá mnohé nástrahy. Pro její rodiče tak existuje pouze jedna cesta: dát dohromady starou partu! A tak beruška, mravenec a pavouk znovu spojí své síly a vydávají se na záchrannou výpravu na druhou stranu zeměkoule.

Mrňouskové 2: Daleko od domova, Francie 2018, animovaný, 90 min., režie: Hélène Giraudová a Thomas Szabo.

Hledá se Yetti

Hledá se Yetti trailerVideo: Vertical Ent.

Sir Lionel Frost je chrabrý dobrodruh, který se považuje za předního odborníka na mýty a příšery. Ovšem nikdo jiný jeho objevům nevěří. A tak se vydává na americký severozápad objevit Yettiho, chybějící vývojový článek mezi opicí a člověkem. Pan Článek - lehce bláznivý, překvapivě bystrý a citlivý tvor, který představuje posledního jedince svého druhu, čelí osamělosti a věří, že Sir Lionel je jediným mužem, který mu může pomoci...

Hledá se Yetti, USA 2019. animovaná komedie, 95 min., režie: Chris Butler

Modlitba

Modlitba Video: Film Europe

Příběh dvaadvacetiletého Thomase, který se přijíždí se svou závislostí na heroinu poprat do katolického rehabilitačního centra ve francouzských Alpách, je studií (ne)dobrovolné řehole a proměny prchlivého adolescenta ve svébytnou duchovní bytost.

Modlitba, Francie 2018, drama, 107 min., režie: Cédric Kahn, hrají: Anthony Bajon, Damien Chapelle, Alex Brendemühl, Louise Grinberg, Hanna Schygulla a další.

La Llorona: Prokletá žena

La Llorona: Prokletá žena trailerVideo: Vertical Ent.

La Llorona je děsivý přízrak uvězněný mezi nebem a peklem, stižený hrůzným osudem zpečetěným vlastní rukou. Když ještě žila, utopila v záchvatu vzteku své děti, a po svém hrůzném činu se sama se vrhla do zpěněných říčních vod. Nyní jsou její smrtící slzy věčné a těm, kdo v noci zaslechnou její posmrtné volání, není pomoci. La Llorona se plíží ve stínech a loví děti v zoufalé snaze nahradit ty své. Během staletí její touha a nenasytnost roste...

La Llorona: Prokletá žena, USA 2013, horor, 93 min., režie: Michael Chaves, hrají: Linda Cardellini, Sean Patrick Thomas, Patricia Velasquezová, Raymond Cruz a další.

Zachránit Leningrad

Zachránit Leningrad trailerVideo: UPI

Mladý Kosťa a Nasťa, kteří jsou do sebe zamilovaní, se pod tíhou okolností ocitnou na člunu, který má odvézt lidi z obléhaného Leningradu. V noci se však člun dostává do bouře a ocitá se v nouzi. Na místo tragédie se jako první nedostávají zachránci, ale nepřátelská letadla.

Zachránit Leningrad, Rusko 2019, válečný, 93 min., režie: Alexej Kozlov, hrají: Andrej Udalov, Marija Melnikova, Gela Meschi, Anastasija Melnikova a další.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám