Hlavní obsah

Režisér filmu Nesvatbovi natočí komedii o Eurovizi s Willem Ferrellem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký režisér David Dobkin se ujal Eurovize. Nikoliv každoroční televizní estrády, ale parodie na ni. V hlavní roli zazáří ikona bláznivých komedií Will Ferrell.

Foto: Profimedia.cz

David Dobkin

Článek

Film Eurovize chystá Dobkin pro internetový Netflix. Will Ferrell spolupracuje na scénáři s Andrewem Steelem a podrobnosti o ději zatím tají. Ví se jen tolik, že se odehrává během finále Eurovize, pořadu, který je přímo „zralý na parodii“, jak poznamenal server The Wrap.

Eurovize, která se letos koná v Izraeli, určitě skýtá velký potenciál pro filmovou komedii. Zůstává nadále poněkud nesrozumitelnou soutěží, kde naprostou většinu soutěžících tvoří neznámé průměrné skupiny a různí podivíni. Vítězové bývají krátce po odvysílání pořadu zapomenuti, výjimky jako Celine Dion a ABBA jen potvrzují pravidlo.

Foto: Falcon

Will Ferrell (komedie Benga v záloze)

Scenárista a režisér David Dobkin má za sebou snímky jako Rytíři ze Šanghaje, Nesvatbovi, Santa má bráchu, Pan tělocvikář a Soudce. Will Ferrell proslul hlavně rolemi v crazy komediích jako Zoolander, Zprávař: Příběh Rona Burgundyho, Starsky a Hutch nebo Bratři z donucení. Výkonným producentem nového filmu Eurovize bude jeho dlouholetý kolega Adam McKay, který režíroval Bratry z donucení a oba díly Zprávaře.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám