Hlavní obsah

Fun Lovin’ Criminals přivezou smysl pro humor, nadhled i schopnost glosovat

Právo, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koncert newyorských nadžánrových Fun Lovin’ Criminals se odehraje v pražském Foru Karlín již 13. března. Kapela oznámila, že na něm předvede, že má pořád dostatek energie, byť její hvězdné období spadá do devadesátých let.

Foto: archiv kapely

Skupina Fun Lovin’ Criminals míří do Prahy.

Článek

Její hudební zbraní je mix hip-hopu, metalu, rock’n’rollu, funku, blues s příměsí soulu, jazzu i latiny. V Praze Fun Lovin’ Criminals zahájí evropskou část turné k novému albu Another Mimosa, které navazuje po dvaceti letech na slavné album Mimosa. Stejně jako tehdy je věnováno zejména coververzím oblíbených písniček členů kapely.

„V České republice máme skvělé fanoušky a pokaždé jsme se tu cítili úžasně,” říká zakládající člen, baskytarista, zpěvák a klávesista Brian „Fast“ Leiser. „Chceme vždycky lidi vtáhnout do naší muziky tak, aby si spolu s námi celou show užili. Na koncerty Fun Lovin’ Criminals se totiž chodí za radostí.“

Důvody, proč se Fun Lovin’ Criminals, ač původem z New Yorku, těší oblibě ve Velké Británii i u nás, jsou humor, nadhled, schopnost glosovat různé situace, smysl pro sarkasmus, ironii a sebeironii. Koncertní set nabídne pohled do bohaté historie kapely. Po Praze legendární kapela zavítá do Berlína, Kodaně a Hamburku.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Výběr článků

Načítám