Hlavní obsah

Kluci, Sorry holka a Audio Attaché. Tři kapely v pražském Rock Café

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tři zajímavé kapely se představí ve čtvrtek 8. února v pražském Rock Café. Po dvacáté hodině tam vystoupí Kluci, Sorry holka a Audio Attaché.

Foto: archív kapely

Broumovská kapela Kluci.

Článek

Broumovští Kluci jsou na scéně od roku 2010. Stylově se pohybují v elektru, dupstepu, hip-hopu, indies a punku. Na koncertě v Rock Café představí i nové písně z chystaného EP, které by mělo vyjít v nejbližší době. Členové kapely si sami nahrávají alba a natáčejí videoklipy. Již několik let pořádají v obci Křinice vlastní festival Bigboš.

Sorry holka je indie skupina z Teplic. Loni vydala své album Krušný, na němž jsou skladby zpívané v češtině. Ve zvuku formace se mísí grunge, indie, vazbící kytary a vzpomínka na devadesátá léta na klubové scéně.

Audio Attaché jsou z Prahy a řadí se mezi indie kytarovky. Před třemi roky vydali album 200 lidí. Jejich písně s českými texty vyprávějí o cestách z divadelní kavárny do vesmíru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám