Hlavní obsah

V Mikulově začne putovní Kryštof Kemp. Všech sedm zastávek hlásí vyprodáno

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před dvěma lety zorganizovala skupina Kryštof první ročník Kryštof Kempů. Připravila si tak festivaly podle svého, kladla přitom důraz na rodinnou a přátelskou atmosféru a dokázala svou myšlenkou i realizací zaujmout natolik, že všechny akce byly hojně navštíveny. Letos série Kryštof Kempů pokračuje, a to v pirátském duchu. Začne již v pátek v Mikulově, hlavní program následuje v sobotu 9. června.

Foto: ČTK

Richard Krajčo stojí v čele skupiny Kryštof.

Článek

„Doufáme, že se s námi fanoušci budou bavit stejně dobře jako před dvěma lety. Lístky na Kempy skoupili během jednoho dne, takže se asi těší, stejně jako my,“ říká zpěvák skupiny Richard Krajčo.

V pátek členové kapely Kryštof odehrají na místě konání pro fanoušky lavičkový koncert, budou s nimi diskutovat a spát ve stejném prostoru ve stanech. Novinkami ve stanovém městečku budou sprchy nebo kavárna se snídaněmi.

V sobotu se na hlavním pódiu vystřídá Voxel ve společném vystoupení s tandemem Light & Love, dále Jelen, Michal Hrůza, Ivan Mládek s Banjo Bandem a na závěr dojde na elektricko-akustický set Kryštof. Celý festival uzavře pirátská after party u ohně s kytarami a kapelou U mě dobrý.

Část výtěžku z letošních Kryštof Kempů půjde na charitu. „Z každého lístku věnujeme deset korun a podpoříme nějakou místní organizaci, například dětský domov, stacionář a podobně. Navíc jeden z našich partnerů tuto sumu zdvojnásobí. Komu přesně peníze půjdou, rozhodnou v hlasování na Facebooku naši fanoušci,“ konstatuje Krajčo.

Kryštof Kempy 2016

9. 7. amfiteátr Mikulov

16. 7. amfiteátr Náměšť na Hané

23. 7. amfiteátr Hukvaldy

30. 7. amfiteátr Svojšice u Přelouče

 6. 8. amfiteátr Konopiště

20. 8. amfiteátr Loket

27. 8. amfiteátr Plzeň - Lochotín

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám