Hlavní obsah

Potvrzeno: Skuteční Guns N’ Roses se Slashem se vracejí

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Původní a nejlepší sestava Guns N’ Roses se po letech spekulací vrací. Fanoušci ji uvidí na americkém festivalu Coachella a není vyloučeno, že brzy přijedou i do ČR.

Článek

Kytarista Slash a výstřední labilní zpěvák Axl Rose se po více než dvaceti letech konečně domluvili. Fanoušci nemohou věřit svým uším – jejich spory prý skončily. Axl a Slash hráli živě na jednom pódiu naposledy v roce 1993. Ostatní členové jako Izzy Stradlin, Duff McKagan či Dizzy Reed spory příliš nerozdmýchávali a bavili se s Axlem i se Slashem.

Foto: Petr Horník, Právo

Slash při hře

Už prosákly informace, že skupina jedná o světovém turné, konkrétní program je ale zatím neznámý. Slash i McKagan nicméně oficiálně potvrdili, že jsou členy skupiny.

Nedávno Slash řekl, že už se měli smířit dávno. „V tomto bodě je skvělé rozpustit negativní energii, která mezi námi byla tak dlouho,” uvedl. Od devadesátých let se psalo, že zpěvák Axl Rose Slashe nenávidí. Párkrát se vyjádřil v tom smyslu, že kytarista neuznával jeho hudební nápady a urážel ho. Slash ještě v roce 2012 potvrdil, že ho Axl zřejmě nesnáší a ani prý pořádně neví proč.

Když byla původní sestava Guns N’ Roses uvedena do americké Rockenrolové síně slávy, Axl se nedokázal přenést přes své ego a rozhodl se ceremoniál ignorovat. Napsal jen dopis, kde vysvětlil, proč tam nemůže přijít, a zdůraznil, že se svými kolegy nebude spolupracovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám