Hlavní obsah

Návrat původních Guns N’ Roses? Oznámí to v televizi, spekuluje tisk

Novinky, Stanislav Dvořák

Axl Rose se má objevit příští týden v televizním pořadu Jimmy Kimmel Live a vyjádřit se k návratu původní a nejlepší sestavy Guns N’ Roses na pódia, informuje server RollingStone.

Foto: Warner Music

Slash

Článek

RollingStone však připouští, že neví jistě, co přesně Rose řekne. Zvěsti o návratu klasické skupiny poslední dobu vyvolávají zájem u vyhladovělých fanoušků, kteří si dosud museli vybrat, jestli chtějí vidět kytaristu Slashe, nebo výstředního zpěváka Rose. Dohromady to nešlo.

Slash v květnu řekl, že napětí mezi nimi už není. Nicméně opět odmítl odpovědět na nejdůležitější otázku, zda spolu budou vystupovat. Bývalí Roseovi kytaristé DJ Ashba a Ron „Bumblefoot” Thal oznámili, že s ním už ve skupině nejsou.

V listopadu přilila olej do ohně bývalá modelka Brandi Glanvilleová, kamarádka manželky člena klasických „Guns” Duffa McKagana. V televizi naznačila, že se skupina vrátí šťavnatou větou: „Guns N’ Roses is coming back, motherfuckers.”

Nikdo ale oficiálně nepotvrdil, že původní Guns N’ Roses chystají koncert nebo dokonce turné. Nezbývá než si počkat na příští týden, kdy má Axl Rose vše vysvětlit.

Reklama

Výběr článků

Načítám