Hlavní obsah

Leoš Mareš ve StarDance skončil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Leoše Mareše s Katarínou Štumpfovou vyřadili v sobotu diváci z taneční soutěže České televize StarDance. Večer se nesl v rytmu waltzu, samby, slowfoxu a passo doble.

Foto: Petr Horník, Právo

Katarina Štumpfová a Leoš Mareš

Článek

Dojatý Mareš vysekl poklonu své partnerce a přiznal, že vypadl zaslouženě. „Všechny páry dnes tančily líp a Lukáš Pavlásek byl vtipnější,” dodal s úsměvem.

Herečka Marie Doležalová s Markem Zelinkou zatančili na úvod večera waltz. „Krásné taneční číslo,” ohodnotil jejich výkon Jan Révai. Radek Balaš naopak dvojici vyčetl, že tanec měl na jeho vkus poněkud formální choreografii. Pár dostal od poroty 32 bodů.

Lukáš Pavlásek s Lucií Hunčárovou tančili jako první tanec sambu. „V životě jsem nezažila člověka, který tak netrefí rytmus,” okomentovala Pavláskův tradiční neduh Tatiana Drexler. Za svůj výkon dvojice dostala jen 11 bodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Marie Doležalová a Marek Zelinka

Leoš Mareš s Katarínou Štumpfovou předvedli nejprve passo doble. „Oba jste hrozní dříči a je to na vás vidět,” okomentoval výkon Jan Révai, který podobně jako Zdeněk Chlopčík postrádal u Mareše větší uvolnění. Porotci páru nicméně udělili 34 bodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Katarina Štumpfová a Leoš Mareš

Radek Banga s Terezou Bufkovou tančili slowfox. „Bravurně jste se dostali do koordinace s hudbou,” ocenil výkon Radek Balaš. „Poprvé jsem měl pocit, že Terezku vedeš,” dodal Jan Révai. Pár obdržel 30 bodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Jitka Schneiderová a Marek Dědík

Jitka Schneiderová s Markem Dědíkem zakončili úvodní kolo waltzem. Tatiana Drexler ocenila „divadelnost příběhu”, ale vyčetla páru, že několikrát předběhl hudbu. Podobné výtky měl i Zdeněk Chlopčík. Pár obdržel za svůj výkon 34 bodů.

Marie Doležalová s Markem Zelinkou předvedli jako druhý tanec passo doble. „To aspiruje možná na nejlepší tanec tohoto večera,“ sklidil páru poklonu Radek Balaš. Dvojice obdržela 38 bodů.

Lukáš Pavlásek s Lucií Hunčárovou tančili jako druhé číslo slowfox. „V tom smokingu vypadáš skoro jako tanečník,” okomentoval předvedený výkon Jan Révai. Za tanec obdrželi 15 bodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Lucie Hunčárová a Lukáš Pavlásek

Leoš Mareš s Katarínou Štumpfovou měli jako druhý tanec večera waltz.  „Moc hezky vystavěná choreografie,” uvedl Radek Balaš s tím, že i tentokrát se dvojice dostala několikrát mimo rytmus hudby. Pár dostal od poroty 29 bodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Tereza Bufková a Radek Banga

Radek Banga s Terezou Bufkovou předvedli jako druhý tanec sambu. „Samba byla velmi rytmická, moc pěkná,” okomentoval výkon páru Zdeněk Chlopčík. Tatiana Drexler ocenila, že se dvojice výborně trefila do rytmu. Porota ocenila výkon 35 body.

Jako poslední tančila v sobotním večeru Jitka Schneiderová s Markem Dědíkem passo doble. „Jak jinak by mělo vypadat passo doble, než tak, jak jste ho zatančili,” uznal Zdeněk Chlopčík. „To bylo tak sexy. Jsem nadšený,” neskrýval potěšení Jan Révai. Pár dostal od porotců možné maximum, tj. 40 bodů.

Foto: Petr Horník, Právo

Páry před zahájením dalšího soutěžního večera.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám