Hlavní obsah

Léčba je náročná. Díky za podporu, vzkázal Gott z nemocnice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léčba, kterou zpěvák Karel Gott podstupuje, je velmi náročná. Zlatý slavík to přiznal v poselství, které poslal prostřednictvím Facebooku svým přátelům a fanouškům. Vzkazy a slova podpory mu podle jeho slov dávají sílu bojovat se zákeřnou chorobou.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Karel Gott na snímku z dubna 2014 při udílení cen TýTý

Článek

Na množství vzkazů, které zpěvák dostává nejen od svých kamarádů a známých, ale od mnoha fanoušků se Gott rozhodl odpovědět audio pozdravem, který jeho manželka Ivana zveřejnila na zpěvákově Facebooku.

„Vážení a milí příznivci, mí milí přátelé a kamarádi z branže, díky za všechny vzkazy s přáním brzkého uzdravení. Dodává mi to velkou sílu a odvahu bojovat při docela náročné léčbě. Doufám, že se zase brzy uvidíme v lepších časech,“ říká zpěvák na audiozáznamu. (Vzkaz Karla Gotta si můžete poslechnout zde)

Lékaři diagnostikovali u šestasedmdesátiletého zpěváka takzvaný Non-Hodgkinův lymfom. Objevili ho při operaci náhlé příhody břišní, které se Gott podrobil minulý týden v pražském Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM).

V neděli večer zahájil Gott cílenou léčbu ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze. Stará se o něj tým specialistů vedený profesorem Markem Trněným. Zatím není možné odhadnout, jak dlouho bude léčba trvat.

„Celá rodina věříme, že i díky vaší podpoře se bude mít Karel sílu uzdravit. Moc vás zdraví a statečně bojuje, protože vás nechce zklamat. Zvládly to jiné rodiny, zvládneme to společně také,” uvedla Ivana Gottová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám