Hlavní obsah

Tunely státního podniku. Kriminálka Mamon s Hádkem a Dlouhým

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mamon je název šestidílné krimi série, kterou s Matějem Hádkem a Michalem Dlouhým natáčí režisér Vladimír Michálek pro HBO Europe.

Upoutávka na film MamonVideo: HBO

 
Článek

Má jít o mysteriózní thriller, který vychází z úspěšného norského seriálu Mammon. Český scénář sepsali Štěfan Titka, Iva Klestilová, Ondřej Provazník a Hynek Trojánek. Za kamerou stál Martin Štrba a natáčelo se v českých i zahraničních lokacích.

Série bude uvedena v říjnu na HBO a v dalších rolích uvidíte třeba Evu Leimbergerovou, Terezu Hofovou, Gabrielu Míčovou a Igora Bareše.

„Hlavním hrdinou příběhu je novinář, který se zabývá kauzou kolem významného, státem řízeného podniku. Při zajišťování podkladů ke vznikající reportáži narazí na kontroverzní informace týkající se jeho vlastního bratra, který je do skandálního případu osobně zapleten,” přiblížila děj Pavla Brožková.

Mezi minulé projekty HBO Europe patří velmi ceněné třídílné drama Hořící keř, které získalo jedenáct Českých lvů a řadu zahraničních cen. Vysoko hodnotila kritika také seriál Terapie o psychologovi a jeho klientech. Divácky nejúspěšnějším titulem v historii HBO je romantický seriál Až po uši, který natočil režisér Jan Hřebejk.

Reklama

Výběr článků

Načítám