Hlavní obsah

AquaBabes představí klip

Právo, (jaš)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Videoklip k písničce Neříkej mi bejby, ve kterém parta sličných dívek propaguje minerální vodu za zpěvu příjemné melodie, se loni stal nejpopulárnějším českým vůbec. V kapele AquaBabes dostalo šanci pět nadějných zpěvaček, které se ale na konci loňského roku – jak bylo předem stanoveno – odebraly za další kariérou pod praporem nové skupiny Basix a přenechaly své místo jiným.

Foto: KMV/Universal Music

AquaBabes v sestavě pro letošní rok při natáčení klipu Čistá jako láska.

Článek

Loni v prosinci odborná porota hledala pět nových zpěvaček. Filozofií společností Karlovarské minerální vody a Universal Music je totiž každoročně obnovit sestavu dosud dívčí skupiny AquaBabes, a dát tak prostor talentovaným mladým zpěvačkám a tanečnicím.

Vybrány nakonec byly Aneta, Karolína, Míša, Monika a Ilona. Na prahu dubna se sešly ve studiích v Praze na Strahově a pod dohledem zahraničního štábu natáčely videoklip k nové písničce pro AquaBabes.

Skladba se jmenuje Čistá jako láska a jejím autorem je švédský producent Alex Shield. O český text se postaral člověk vystupující pod pseudonymem Mr. Domino. AquaBabes premiérově představí nový videoklip dnes. Poté se pětice vydá na cestu, která by jim mohla pomoci v touze prosadit se na hudební scéně. Šanci ale bude mít pouze v letošním roce. Počítá se totiž s tím, že jako AquaBabes v prosinci skončí a do skupiny s tímto názvem se budou jejich nástupkyně opět vybírat formou castingu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám