Hlavní obsah

Chlapeckou skupinu One Direction opustil zpěvák Zayn Malik

Zpěvák Zayn Malik opustil britskou chlapeckou skupinu One Direction. Podle agentury Reuters o tom v prohlášení informovali čtyři zbylí členové populárního uskupení.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Zayn Malik odešel ze skupiny One DirectionVideo: Syco Music, Reuters

 
Článek

„Chtěl bych se omluvit fanouškům, které jsem svým rozhodnutím zklamal, musel jsem ale udělat to, co jsem považoval v hloubi srdce za správné. Odcházím, protože chci být normálním 22letým mužem, který si může odpočinout a mít trochu soukromí mimo záři reflektorů,” uvedl Malik.

Kapela One Direction bude prý nadále tvořit a koncertovat ve složení Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles a Louis Tomlinson. Malik minulý týden údajně kvůli přílišnému stresu opustil zbytek skupiny uprostřed turné na Filipínách.

Skupina One Direction vznikla v roce 2010 v průběhu britské verze talentové soutěže The X Factor. V klání nakonec skončili třetí. Jejich první single What makes you beautiful dosáhl v Británii i v Irsku první příčky hudebních hitparád. Koncertovali mimo jiné před královnou Alžbětou II. nebo ve vyprodané hale Madison Square Garden v New Yorku. V roce 2012 získali ocenění za nejlepší britskou píseň v soutěži BRIT Award.

Reklama

Výběr článků

Načítám