Hlavní obsah

Televizní Vraždy v kruhu zaujaly 1,65 miliónu diváků

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Start nového dvanáctidílného krimiseriálu České televize Vraždy v kruhu s Ivanem Trojanem v hlavní roli si v pondělí večer nenechalo na programu ČT 1 ujít 1,65 miliónu diváků. Úvodní díl se stal nejsledovanějším pořadem televizního večera.

Foto: ČT

Ivan Trojan v seriálu Vraždy v kruhu

Článek

Veřejnoprávní televize je v současné době našimi i zahraničními krimiseriály skoro přesycená. Stačí nahlédnout do programu: Případ pro exorcistu, Kojak, Místo činu - Schimanski, Kriminalista či Salamandr patří k těm nejznámějším, které nyní běží na ČT.

„ČT se cílevědomě snaží vytvářet původní detektivní cykly, které by přinášely nové pohledy na policejní práci a psychologii zločinu. Žánr detektivního seriálu postaveného na skutečných případech nebo nových postupech vyšetřovatelů je mezi českými diváky oblíben, což nám dokázaly už předchozí projekty, jako například Případy prvního oddělení, které loni zaznamenaly podobně úspěšný start, nebo inovativní Clona a Cirkus Bukowsky. Poslední dva zaujaly mimořádně mladší generaci,“ komentoval pondělní divácký úspěch ředitel programu veřejnoprávní televize Milan Fridrich.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám