Hlavní obsah

V říjnu do Prahy přijede skupina Nickelback

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanadská rocková skupina Nickelback se představí 17. října 2015 v pražské O2 areně. Oznámila to agentura Live Nation, která její koncert uspořádá.

Foto: Právo - Milan Malíček

Nickelback koncertovali v Praze loni v listopadu.

Článek

Vstupenky na vystoupení v cenové relaci od 990 do 1490 Kč se začnou prodávat 4. prosince v 9 hodin. Dříve si je budou moci zakoupit členové fanklubu kapely a Live Nation klubu.

Nickelback pocházejí z kanadské Alberty, kde vznikli již v roce 1995. Své první album Curb vydali v následujícím roce a další The State v roce 1999. Celosvětový úspěch zaznamenalo ale až jejich třetí album Silver Side Up, především pak singl How You Remind Me.

Nickelback mají dodnes na svém kontě osm studiových desek. Aktuální No Fixed Address vyšla před několika dny. Formaci tvoří zpěvák a kytarista Chad Kroeger, kytarista Ryan Peake, baskytarista Mike Kroeger a bubeník Daniel Adair.

V loňském roce odehráli Nickelback svůj první a dosud poslední koncert v České republice. Konal se v pražské O2 areně a byl vyprodaný.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám