Hlavní obsah

Festival Benátská! hlásí první jména: Střihavka, Lenny, No Name či Xindl X

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Festival Benátská! se příští rok uskuteční ve Vesci v Liberci od 24. do 26. července. Pořadatelé již oznámili první jména umělců, kteří na něm vystoupí. Novinkou bude mimo jiné i nová scéna zaměřená na náctileté publikum.

Foto: ČTK

Kamil Střihavka se na Benátské! představuje pravidelně.

Článek

„Jméno zahraničního headlinera zatím prozradit nemůžeme, kvůli probíhajícímu vyjednávání. Rovněž odhalit vystoupení českých legend, které na festivalu oslaví comeback nebo výročí, nám smlouvy zakazují. Zatím tedy můžeme říci, že jsme potvrdili účast patnácti českým a slovenským kapelám, mezi kterými nechybějí Kamil Střihavka, Lenny, No Name, Desmod, Walda Gang, Wohnout, Xindl X nebo Doctor PP,“ uvádí šéf festivalu Pavel Mikez.

Do první vlny předprodeje bylo aktuálně posláno dva tisíce kusů vstupenek za zaváděcí cenu 823 korun při registraci na jméno.

Novinkou oproti předchozím ročníkům bude například nová scéna zaměřená na náctileté publikum. „Chceme na ní soustředit kapely, které cílí na tuto věkovou skupinu, takže zveme přední punkové a ska soubory,“ vysvětluje Mikez.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám