Hlavní obsah

Eva Herzigová v Pohádkáři: Takové krásné věci by měli zažít všichni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Již za týden se poprvé v českém filmu Pohádkář objeví Eva Herzigová, světová top modelka, která se dvacet let drží na špici oboru. Eva, která má již zkušenosti ze zahraničních natáčení, hraje roli překladatelky.

Film o filmu Pohádkář - Eva Herzigová Video: Falcon

 
Článek

Karla se ve stávajícím manželství cítí ztracená a beznadějná a v tu chvíli jí vstoupí  do života Pohádkář, jehož poznává jako hudebního producenta Kamila. Propukne vášeň, která bortí vše, co bylo, vášeň, kterou nelze překonat.

„Karla se zamiluje do Pohádkáře a uvědomí si, že nikdy neprožila tu pravou lásku, a v tomhle ztroskotanci, kterého hraje Jirka Macháček, ji najde… a prožívají spolu ty krásné věci, které by si měli prožít všichni,“ říká Eva Herzigová.

Pro její přípravu na roli bylo důležité, že s hereckým partnerem Jiřím Macháčkem měla možnost se připravovat a zkoušet. „Jirka s Aňou mi také dovolili přijít se podívat na jejich natáčení a já jsem viděla, jak mají možnost tvořit, jak spousta věcí v dialozích vzniká přímo v tom tvůrčím procesu a Vladimír jim dává prostor. S tím jsem se v zahraničních produkcích nikdy nesetkala, tam je všechno přesné, nacvičené. A právě tahle vzájemná spolupráce všech na place byla strašně uklidňující a moc mi to pomohlo,“ přibližuje své pocity Eva Herzigová.

Pomáhaly jí samozřejmě i zkušenosti z modelingu. „Vím, že mám cit pro světlo, a vím, jak se postavit před objektiv,“ přiznává modelka, která říká, že klíč ke svým filmovým rolím hledá spíše instinktivně a citem.

Právě  přátelská atmosféra natáčení jí její první náročné natáčení v mnohém ulehčovala. „Možná je to těmi severními Čechami, že nás nějak spojují.  Pocházíme odtud… Vladimír, já, Jirka Macháček… Vladimír Michálek  tvrdí, že je to takový kraj pankáčů,“ směje se Eva Herzigová.

Svěřuje se také, že je nadšenou filmovou divačkou.  „Filmy miluju, pokud je čas, chodíme do kina pravidelně, jenom ty akční filmy, které mají rádi kluci, ty nemusím,“ říká Eva Herzigová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám