Hlavní obsah

Lady Gaga v neděli představí v Praze své pojetí artpopu

Právo, Jaroslav Špulák

V neděli 5. října vystoupí v pražské O2 areně americká popová hvězda Lady Gaga. Přijede v rámci světového turné ke svému loňskému albu Artpop a nabídne výpravnou podívanou. Vstupenky budou v prodeji i před koncertem.

Foto: Právo - Milan Malíček

Lady Gaga vystoupí v Praze již podruhé.

Článek

Aktuálně se sice hudební svět opájí nahrávkou Cheek To Cheek, kterou pořídila s veteránem amerického jazzu a popu Tonym Bennettem a společně se jim podařilo vystoupat na nejvyšší místa některých světových hitparád, Lady Gaga se ale věnuje svému koncertnímu turné.

V Praze nabídne podívanou, při které se pokusí nejenom hudbou, ale i vizuální stránkou koncertu přesvědčit o tom, že by její tvorba skutečně mohla být uměleckým popem, tedy popem nejvyšší kvality.

Turné se jmenuje Artrave: The Artpop Ball Tour a navazuje tam, kde skončilo zpěvaččino předešlé Born This Way Ball Tour. Odstartovalo na začátku května v Americe a do Evropy se dostalo po australské a asijské části. Na pódiu se Lady Gaga bude pohybovat v mnoha převlecích i tanečních kreacích, přičemž zazní šestadvacet písniček včetně všech hitů.

V pátek 3. října se Lady Gaga představila v Hamburku, po pražském vystoupení se v úterý 7. října zastaví v Kolíně nad Rýnem.

V předprogramu pražského koncertu Lady Gaga vystoupí Breedlove a dýdžej a producent Chew Fu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám