Hlavní obsah

Filmové premiéry: Zmizelá a 7 trpaslíků

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Režie psychologického kriminální dramatu Zmizelá se chopil režisér David Fincher. Film 7 trpaslíků, to je pohádkový příběh, jak ho neznáte.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 40. týden

Článek

Zmizelá

Trailer k filmu ZmizeláVideo: CinemArt

Amy se ztratila v den pátého výročí svatby a vše naznačuje, že nezmizela dobrovolně. Zoufalý manžel organizuje rozsáhlé pátrací akce a snaží se dělat vše pro to, aby se našla. Pokud možno živá. Paralelně s tím probíhá policejní vyšetřování, které kromě Amy hledá i člověka, jenž má její zmizení na svědomí. Všechny stopy, nalezené důkazy a svědectví ale ukazují právě na Nicka.

Zmizelá, USA 2014, thriller, 145 min., režie: David Fincher, hrají: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry, Kim Dickens a další.

7 trpaslíků

Trailer k filmu 7 trpaslíkůVideo: Bioscop

Špunťa, nejmladší ze sedmi trpaslíků, náhodou píchnul princeznu Růženku do prstu. Tak naplnil kletbu zlé čarodějnice Dellamorty. Touto drobností totiž poslal celé království do staletí trvajícího spánku. On i jeho šest kamarádů musí stůj co stůj chybu napravit. Ale jak? Přece polibkem z pravé lásky!

7 trpaslíků, Německo 2014, animovaný, 88 min., režie: Boris Aljinovic, Harald Siepermann, v českém znění: Josef Vágner, Zdeněk Maryška, Jan Maxián, Lubor Terš, Bohdan Tůma, Josef Carda a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám