Hlavní obsah

Bývalý sporťák Tittelbach s boxerem povedou v televizi politickou debatu

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Televize Barrandov hodlá v novém programovém schématu, které začne platit poslední srpnový týden, posílit vlastní tvorbu, a to jak seriály, tak zábavu či publicistiku. Na podzim představí dva nové původní seriály i politickou debatu s moderátory Václavem Tittelbachem a boxerem Ondřejem Pálou.

Foto: Profimedia.cz

Václav Tittelbach na fotografii z roku 2012

Článek

Seriál Bastardi přivede diváky do školního prostředí v problémových lokalitách naší republiky a Stopy života jsou příběhy z psychiatrické léčebny. Oba seriály mají shodného režiséra Tomáše Magnuska.

Novým pořadem bude politický Týden v Ringu, který nabídne debaty mezi politiky a boxerským šampiónem Ondřejem Pálou, jemuž sekunduje Václav Tittelbach. Diváci si ho pamatují z Novy, kde moderoval sportovní zpravodajství. Týden v Ringu se má vysílat každé úterý od 22.15 hodin.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Foto: Profimedia.cz

Boxer Ondřej Pála

Novinkou bude i společenský týdeník Barrandovská Sedmička. Vrací se Marek Vašut a Kateřina Brožová v sitkomu Ona a On. Brožová je hvězdou této televize, hraje skoro ve všem, co TV Barrandov vysílá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám