Hlavní obsah

TV Barrandov oficiálně potvrdila, že Železný bude ředitelem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TV Barrandov oficiálně potvrdila středeční informaci, od 1. listopadu 2013 se novým generálním ředitelem Televize Barrandov skutečně stává Vladimír Železný. Jeho jmenováním se tak do čela plnoformátové televize vrací výrazná postava českého televizního světa, uvedla ve čtvrtek mluvčí televize Petra Hrušová.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Vladimír Železný

Článek

„Jsem rád, že se Vladimír Železný postavil do vedení Televize Barrandov. Jeho zkušeností si velmi vážím a jsem si jistý, že společně posuneme televizi opět o velký kus dopředu,“ řekl Jaromír Soukup, předseda představenstva Empresa Media.

Televizi Barrandov provozuje společnost Barrandov Televizní Studio; tu letos v červnu převzala vydavatelská společnost Empresa Media.

„Po deseti letech se opět vracím ke své profesní lásce, k televizi. Televize se u nás mezitím příliš neproměnily, ale svět kolem ano. Imponuje mi práce, kterou nový vlastník této televize se skupinou Medea odvedl. Chci pomoci přeskočit první laťku k úspěchu, a tou je 10% divácký podíl. Ale je to jen první skok. Ten další míří mnohem výš, jinak bych tu nebyl,“ řekl Vladimír Železný, generální ředitel Televize Barrandov.

„Představenstvo společnosti Barrandov Televizní Studio a. s. zůstává beze změn, tvoří ho i nadále jeho předseda Jaromír Soukup a výkonná ředitelka Televize Barrandov Marcela Hrdá,” dodala Hrušová.

Reklama

Související články

Železný má být novým šéfem TV Barrandov

Bývalý šéf televize Nova Vladimír Železný má být novým generálním ředitelem TV Barrandov. Televize má změnu oznámit ve čtvrtek, napsal ve středu server...

Výběr článků

Načítám