Hlavní obsah

EXKLUZIVNĚ: Nový klip Lucie Bílé

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový videoklip zpěvačky Lucie Bílé má na Novinkách ve čtvrtek premiéru. Jmenuje se Stop.

Lucie Bílá: Stop

 
Článek

Písnička je z produkce slovenského autorského týmu Creative House. Přináší taneční zvuk, který by měl charakterizovat nové album zpěvačky. To vyjde v příštím roce.

„Lidé dnes mají hodně starostí a já chci zpívat písničky, které je potěší a budou při nich mít hezký pocit. Loni jsem vydala krásnou a náročnou desku Modi. Umělecky mě naprosto ukojila, ale teď jsem v období, kdy si potřebuju hrát a zlobit,“ prozradila Právu Bílá.

Písnička Stop je také předzvěstí koncertního Černobílého turné, které zpěvačka odstartuje v pondělí a v úterý dvěma koncerty v Praze. Představí na něm směs skladeb ze svých projektů - od Bídníků přes Drákulu, Krysaře, Johanku z Arku až po Carmen či Aidu. Zazní i známé hity, které fanoušci znají z koncertů, rádií, televizí či CD. Nebude chybět výběr písní ze zatím posledního alba Modi. Překvapením budou koncertní premiéry nových písniček, mezi kterými by měla být i skladba Stop.

Reklama

Výběr článků

Načítám