Hlavní obsah

De Niro převzal roli po zesnulém Gandolfinim

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Robert De Niro bude hrát hlavní roli v kriminální minisérii Criminal Justice, která původně patřila Jamesi Gandolfinimu. Ten zemřel před třemi měsíci, napsal The Hollywood Reporter.

Foto: Reuters

Robert De Niro

Článek

První díl série bude režírovat Steven Zaillian. Criminal Justice je americká adaptace britského dramatu Petera Moffata a původně jej vysílala televize HBO. Nový seriál produkuje HBO společně s BBC Worldwide Prods., Film Rites a Tribeca Films.

Hlavním hrdinou je právník Jack Stone (De Niro), který se zaplete do případu údajné vraždy dívky v New Yorku a brání obviněného mladíka. V dalších rolích by se měli objevit Riz Ahmed, Bill Camp či Payman Maadi.

Foto: Profimedia.cz

James Gandolfini

James Gandolfini, jenž zemřel v červnu ve věku 51 let, byl úspěšný herec a oblíbený představitel mafiánů v amerických filmech a seriálech. Hodně ho proslavil seriál Rodina Sopránů.

Začínal v divadlech na Broadwayi a ve filmu se více uplatnil až v devadesátých letech, hrál třeba ve snímcích Cizinec mezi námi nebo Pravdivá romance. Nedávno se objevil také v oceňovaném dramatu 30 minut po půlnoci, popisujícím hon na Usámu bin Ládina.

Reklama

Související články

Zemřel herec James Gandolfini z Rodiny Sopránů

Ve věku 51 let zemřel ve středu americký herec James Gandolfini. Představitel filmových mafiánů, který se proslavil zvláště rolí v úspěšném televizním seriálu...

Výběr článků

Načítám