Hlavní obsah

Na odlišnost od mainstreamových festivalů sází Eurotrialog Mikulov

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hudební festival Eurotrialog Mikulov proběhne 23. až 24. srpna již popatnácté. Festival sází na alternativní rock, punk, hip hop či world music.

Foto: Archiv kapely – Šimon Vejvančický

Zrní je jedním z nejzajímavějších hudebních úkazů na české scéně.

Článek

Na festival přijedou alternativní skupiny jako Ladě, Už jsme doma či punk-countryoví Poletíme?. Dále jsou tu Zrní, nedávno vyhlášení za objev roku, hiphopové Čokovoko, Vladivojna La Chia, Lili Marlene a Martin Němec (exPrecedens), Kuba Ursiny & Provisorium, Fru Fru a ojedinělý projekt Rollin Stones Blues Cirkus 50 (parta slovenských, českých a anglických bluesmanů pod vedením Jána „Jagger“ Liteckého-Švedz).

„Letošní novinka je výjezdní chill-out kavárna a bar Už jsme doma (www.uzjstedoma.cz). Zde jsme zajistili řadu filmů, které nejsou běžně k vidění, např. dokumenty Mejla, Dobrá víla Kalandra nebo třeba exkluzivní promítání nového celovečerního filmu Rok bez Magora za přítomnosti autora,“ uvedli pořadatelé.

Stanování na festivalu je hlídané i volné, parkování zdarma, úschovna kol k dispozici. Oba dny stojí 430 Kč. Více www.eurotrialog.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám