Hlavní obsah

Festival 3D filmů nabídne Cirque du Soleil, koncertní přenosy i erotiku

Právo, far

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedinečnou příležitost vidět na velkém plátně snímek Cirque du Soleil: Worlds Away 3D, premiéru nového filmu Aurela Klimta Lajka, přírodopisné dokumenty, erotické filmy nebo tvorbu F. A. Brabce přichystal pražský festival 3D filmů. V kině Lucerna se odehraje od 26. do 28. dubna.

Foto: archív festivalu

Ukázka z filmu The Flying Machine

Článek

Představí také v tuzemsku vůbec první přímý přenos koncertu kapely Android Asteroid ve 3D přímo z pražského Paláce Akropolis. Na zahájení festivalu je přichystána projekce filmu Cirque du Soleil: Worlds Away 3D doplněná živým vystoupením ve stylu nového cirkusu. Pro festival uvolnil snímek sám producent James Cameron.

Lahůdkou bude speciální blok Magic Piano, kombinující 3D projekci filmu polského režiséra Martina Clappa The Flying Machine a živě hrané hudby Fryderyka Chopina.

V neposlední řadě čeká diváky v Mramorovém sále paláce Lucerna speciální 3D Lounge, který návštěvníkům představí ty nejaktuálnější trendy v oblasti 3D technologií. Chybět nebudou ani přednášky a diskuse.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám