Hlavní obsah

Shia LaBeouf: von Trierova erotika bude naostro, něco musíme rozmazat

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec Shia LaBeouf se svěřil serveru The Hollywood Reporter, že erotické scény v připravovaném filmu Larse von Triera Nymphomaniac budou "reálné" a že ho natáčení "děsí".

Foto: Yves Herman, Reuters

Lars von Trier

Článek

Šestadvacetiletý herec přijal nedávno roli ve filmu kontroverzního dánského režiséra, který se začíná točit příští měsíc. Erotické drama bude mít dva díly a oba mají být více než odvážné.

"Film je takový, jak si myslíte," řekl herec, "na scénáři je varování, které v podstatě říká, že to budeme skutečně dělat. Všechno, co je nelegální, budeme točit rozmazaně, jinak bude všechno naostro."

Von Trierův snímek Nymphomaniac sleduje sexuální život jedné ženy od mládí do padesátky, hlavní roli má Charlotte Gainsbourgová, Stellan Skarsgard ztvární jejího manžela a malou roli dostane Nicole Kidmanová.

LaBeouf, který se proslavil v komerčních filmech, jako jsou Transformers nebo poslední Indiana Jones, se momentálně snaží vymanit z vlivu velkých studií a dělat víc nezávislé věci. Proto zřejmě neváhal přijmout nabídka od von Triera.

"Skončil jsem s tím, ve velkých studiích totiž není místo pro vizionáře, to neexistuje. Dáte Terrenci Malickovi film jako Transformers a bude v pr..., v takovém světě on nemůže existovat."

Roli od dánského excentrika přijal prý proto, že je "nebezpečný a děsí ho".

LaBeouf se už v září objeví v kinech s Garym Oldmanem a Tomem Hardym v krimi dramatu z doby prohibice v režii Johna Hillcoata Lawless (Země bez zákona). Nedávno si zahrál také ve filmu režírovaném Robertem Redfordem The Company You Keep, který bude uveden na festivale v Benátkách, ale o uvedení v českých kinech se zatím jen spekuluje.

Reklama

Výběr článků

Načítám