Hlavní obsah

Aneta Langerová v úterý odstartuje turné

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V brněnském Semilassu odstartuje v úterý od 19.30 hodin koncertní série nazvaná Aneta Langerová Tour 2010. Jedna z nejlepších současných českých zpěvaček na ní bude představovat především své listopadové album Jsem.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Aneta Langerová na Rock for people.

Článek

„Na koncertech se budu držet podstaty své tvorby, sice předávat písničky. Bude to poměrně civilní turné o písničkách, lidech na pódiu a o mně,“ řekla Langerová Právu.

Kromě skladeb z novinky Jsem zazní samozřejmě i písně z prvních dvou alb. Její debut Spousta andělů vyšel v roce 2004, po vítězství v prvním ročníku soutěže Česko hledá SuperStar. Kolekce Dotyk, v porovnání s debutem poměrně alternativní a velmi intimní v textech, se pak na trhu objevila v roce 2007.

Vystoupí v Olomouci i v Chebu

Ve středu se Langerová představí v Ostravě, v pátek ve Zlíně. 20. února vystoupí v Bratislavě, 24. v Liberci, 2. 3. v Plzni, o den poději v Chebu, 5. března v České Lípě, 9. 3. v Praze, 13. 3. v Kadani, 19. 3. ve Žďáru nad Sázavou, 20. 3. v Čáslavi, 23. 3. v Trutnově, 24. 3. v Olomouci, 26. 3. v Pardubicích, 27. 3. v Jilemnici, 30. března v Hustopečích, 1. dubna Blansku a 4. dubna v Želeči u Tábora. Mezi tím se 25. února Langerová představí na vyhlášení Hudebních cen Óčka.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám