Hlavní obsah

Smutný konec Aerosmith, Tyler hrozí spoluhráčům žalobami

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I přes ujišťování Stevena Tylera, že rocková skupina Aerosmith se nerozpadá, všechno nasvědčuje tomu, že opak je pravdou. Tylerův manažer nyní pohrozil soudem zbytku skupiny, pokud by chtěla pokračovat bez Tylera.

Článek

Kytarista Joe Perry na podzim 2009 uvedl, že možná budou pokračovat s novým zpěvákem, pokud s nimi Steven Tyler nezačne komunikovat. V prosinci 2009 Tyler řekl tisku, že skupina se nerozpadá a jde jen o to, že se musí vyléčit ze závislosti na utišujících prostředcích.

“S pomocí mé rodiny a týmu zdravotníků přebírám odpovědnost za zvládnutí mé bolesti. Moc se těším, že se vrátím na pódium a do studia s mými kolegy Joem Perrym, Joeym Kramerem, Tomem Hamiltonem a Bradem Whitfordem,” uvedl zpěvák v prohlášení pro magazín RollingStone.

"S nadšením budu dál psát, nahrávat a vystupovat s Aerosmith hned, jak to zvládnu," dodal.

Nedůvěra se táhne už měsíce

Evidentně ale ve skupině nepanuje tvůrčí nálada. V úterý magazín Billboard a server RollingStone uvedly, že Tyler hrozí ostatním žalobami, jestli budou hrát pod názvem Aerosmith s jiným zpěvákem.

"Dovedete si představit, že by manažer Rolling Stones žádal výměnu Micka Jaggera? Steven je Aerosmith, společně s ostatními. On je ten, kterého lidi znají," uvedl manažer Skip Miller a upřesnil, že si nepřeje, aby na soudy došlo.

Steven Tyler je z minulosti znám jako narkoman. Jeho kolega Brad Whitford v listopadu řekl médiím, že Tyler se nechová jako střízlivý člověk a že “jeho drogová minulost je dobře známá."

Nechutné spory připomínají Black Sabbath

Podobné spory řeší už několik let Ozzy Osbourne a kytarista Tony Iommi, který si zaregistroval název Black Sabbath v USA jen na své jméno, nadále vystupuje a prodává reklamní předměty. Odříznul tak zbytek skupiny od miliónových zisků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám