Hlavní obsah

Prima večer představí novinku: Krimi Zprávy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí v 19:15 startuje na TV Prima nový pořad Krimi Zprávy. Přímo z terénu jimi diváky budou provázet moderátoři Patrik Kaizr a Barbora Kozáková.

Článek

"Na Zprávy TV Prima bude ode dneška každý všední den od 19:15 hod. navazovat novinka – Krimi zprávy. Bude se jednat o zprávy odhalující nezákonnost a kriminální praktiky, ale i přibližující práci policie a záchranářů. Pořad si klade za cíl přinášet divákům užitečné informace i rady jak se vyhnout podvodníkům a chránit se před jejich nekalými postupy," sdělila tisková mluvčí Primy Jana Kocová.

Pořad bude trvat sedm minut a bude obsahovat sedm reportáží. Chce mimo jiné pomáhat při pátrání a přinášet informace o vývoji kriminálních kauz a odhalování i odsouzení jejich pachatelů.

Krimi zprávy nahradí pořad Fakta Barbory Tachecí, které TV Prima vysílala od 19.15 hodin. Pořad Fakta se odsune do méně atraktivního času. Posílí odpolední Minuty regionu vysílané každý všední den od 17.40 hod.

Reklama

Výběr článků

Načítám