Hlavní obsah

Noc reklamožroutů nabídne šest hodin vtipných, trapných i otřesných spotů

Novinky, Barbora Vaníčková

Přepnete na jiný program, když se na obrazovce objeví reklamní spot? Potom už nemusíte číst dál. Noc reklamožroutů je totiž šestihodinový maratón nejlepšího, nejkurióznějšího, ale zároveň i nejhoršího ze světa reklamy a milovníci tohoto žánru se každoročně perou o poslední vstupenky.

Foto: Reuters

V reklamních spotech s celebritami uvidíte například Umu Thurmanovou a Johna Travoltu

Článek

Celosvětová show Noc reklamožroutů 2009 se uskuteční v pátek 23. října v multikině Palace Cinemas Slovanský dům. Následující týden, v pátek 30. října, se akce přesune do brněnského multikina Velký Špalíček.

Všechny reklamy pocházejí z kolekce francouzského sběratele Jeana Marii Boursicota. Během večera uvidíte více než pět set spotů, které jsou rozděleny do jednotlivých kategorií. Mezi celebritami v reklamě zhlédnete krátké filmy s Johnem Travoltou, Dustinem Hoffmanem, Antonio Banderasem, Brigitte Bardot, Charlie Chaplinem, Gérardem Depardieu, Umou Thurman, Bradem Pittem nebo Leonardem diCapriem. Zajímavostí jistě je i polská reklama, spoty o americkém snu let 1950 až 1982 nebo kultovní komerční snímky.

Po červeném koberci se zde tentokrát projdou dvojnícci celebrit a pro všechny návštěvníky je připraven také zajímavý doprovodný program. K vidění budou sexy tanečnice, vystoupení mága nebo profesionální vlasová show. Během večera mohou hosté ochutnat drinky od hlavního partnera Martini, které proslulo velmi vkusnými reklamami.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám