Hlavní obsah

Superskupina ex-členů Nirvany a Led Zeppelin chystá desku

Novinky, Stanislav Dvořák

Skupina Them Crooked je očekávaným hitem letošního roku. V srpnu odehrála první koncert v USA a podle recenze magazínu RollingStone to byl výjimečný zážitek. Them Crooked tvoří John Paul Jones (ex-Led Zeppelin), Dave Grohl (ex-Nirvana, Foo Fighters) a Josh Homme (Queens of the Stone Age).

Článek

Server RollingStone napsal, že skupina chystá velké turné a taky desku. Samotní Them Crooked jsou ale na informace dost skoupí, na oficiálních stránkách se nenachází plán turné ani konkrétní informace o studiovém albu.

Zatím to vypadá, že je ohlášen jen jeden koncert v Amsterdamu. Na internetu se ale objevila velmi krátká ukázka (33 sekund) z písničky Nobody Loves Me and Neither Do I. 

This shit is awesome!

Fanoušci už dlouho čekají na superskupinu, která by nahradila bývalé modly klasického rocku, a protože Led Zeppelin, Nirvana ani Black Sabbath už se v původní sestavě nevrátí, do Them Crooked se vkládají až nereálné naděje.

První reakce na internetu jsou nadšené. Jak napsal jeden čtenář RollingStonu: "This shit is awesome!", neboli ve slušném překladu "sakra dobrej materiál".

Superskupiny, neboli soubory složené z bývalých členů jiných velmi slavných kapel, nemívají většinou moc dlouhý život. Audioslave se rozpadli nedávno a ve stádiu klinické smrti je i skupina Velvet Revolver, která měla být "novými Guns n Roses". Také spojení poloviny skupiny Queen a zpěváka Paula Rodgerse se rozpadlo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám