Hlavní obsah

Anastacia vezme na pražské pódium zpívající maminku

Novinky, Stanislav Dvořák

Slavná americká zpěvačka Anastacia vezme na část svého turné svou matku Diane Hurleyovou a ta s ní vystoupí 16. července v Praze v Tesla aréně. Fanoušci se nemusí bát, že se jedná se o nějaký nepovedený žert, Hurleyová je profesionální muzikálová zpěvačka a herečka, která vystupovala na Broadwayi.

Článek

Anastacia podle pořadatelů v Praze s matkou zazpívá duet. O jakou konkrétní píseň půjde, zatím neuvedli.

"Diane se zpěvaččiným bratrem Brianem budou doprovázet Anastaciu jen část koncertního turné, od 9. do 19. července, tudíž úžasný zážitek z duetu matka-dcera si vychutnají všichni i na pražském koncertě," sdělila Kateřina Pikorová z JVS Group.

Anastacia se narodila v roce 1968 v Chicagu do muzikantské rodiny. Její otec je  klubový zpěvák Robert Newkirk a matka Diane muzikálová herečka.

Proslavila se v roce 2000, kdy vydala sólový debut Not That Kind s hitem I'm Outta Love, který zaznamenal mimo jiné i značný komerční úspěch. Kritici ocenili fantasticky zabarvený "černý" hlas se značným rozsahem, který kontrastuje s malým štíhlým tělem zpěvačky (měří 160 cm). Ačkoliv Anastaciin hlas dokáže "hučet" jako dieselová lokomotiva, současně vyzpívá naplno a bez studiových podvodů i překvapující výšky. Novináři jí proto začali přezdívat The Little Lady with The Big Voice (malá dáma s vekým hlasem).

Anastacia zpívá soul a někdy se pouští i do pop-rocku, country nebo až diskotékově laděné produkce jako na poslední desce Heavy Rotation.

Vstupenky jsou v sítích Ticketpro a Ticketportal od 790 Kč. Více informací o koncertu naleznete na stránkách www.jvsgroup.cz či na stránkách českého fanklubu www.anastacia.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám