Hlavní obsah

Řidič saabu si couvnul a najel na motorkáře, tvrdí svědci večerní nehody v Praze

– Praha
Novinky, jap

Zraněním motorkáře skončila v neděli večer nehoda motorkáře v pražské Krči, kde na něj podle svědků měl úmyslně najet řidič saabu. Policie to nepotvrdila. Motorkář skončil po střetu v nemocnici.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič měl v pražské Krči úmyslně najet na motorkářeVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala krátce po 20. hodině na křižovatce ulic Vídeňská a Zálesí. Podle několika na sobě nezávislých svědků, se kterými hovořil reportér Novinek na místě, došlo mezi motorkářem a řidičem saabu ve Vídeňské ulici pravděpodobně k nějakému incidentu.

"Když pak saab a motorkář zastavili vedle sebe na křižovatce, zaťukal motorkář řidiči na boční okénko. Řidiče saabu to ale naštvalo tak, že mírně vycouval a pak na motorkáře najel. Motorka spadla ještě na další auto, které stálo před námi," popsal Novinkám nehodu jeden ze svědků.

„Mohu potvrdit, že došlo k nehodě motorkáře a osobního auta. Motorkář utrpěl zranění. Příčiny nehody a co se stalo před ní, nebudeme v tuto chvíli nijak komentovat,“ řekl Novinkám mluvčí policie Tomáš Hulan.

Záchranáři odvezli motorkáře do nemocnice. Podle svědků byl při vědomí a jeho zranění by neměla být vážná.

Řidič saabu svou vinu po nehodě odmítal. Policisté ho ale na místě museli opakovaně napomínat, především kvůli jeho nevhodnému chování.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám