Hlavní obsah

Motorkář na harleyi se u Berouna zřítil ze srázu, letěl pro něj vrtulník

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezi Bubovicemi a Hostimí na Berounsku havaroval v pátek dopoledne motorkář na harleyi. Se strojem narazil do stromu a zřítil se ze srázu. Muže s vážným zraněním transportoval do nemocnice vrtulník.

BEZ KOMENTÁŘE: Vážná nehoda motorkáře na BerounskuVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala v lesním úseku silnice, po níž několik motorkářů na harleyích mířilo směrem na Hostim. Jeden z nich však na krajnici najel do hlíny, motocykl se stal neovladatelným a řidič narazil do stromu. Stroj pak i s ním spadl ze srázu.

Aby vůbec záchranáři dostali vážně zraněného muže na silnici k sanitce a pak do vrtulníku, museli hasiči ve srázu vytvořit provizorní zábradlí z lan. Toho se pak drželi při vynášení zraněného.

„Přivolaný lékař vyslovil podezření na poranění páteře a také na otřes mozku. Pacient byl prvotně v bezvědomí, ze kterého se ale později probral. Posádka letecké záchranné služby ho transportovala do motolské nemocnice v Praze,” řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Silnice byla po dobu zásahu záchranářů obousměrně uzavřena. Za jakých okolností k nehodě došlo, teď zjišťují policisté. Věk zraněného motorkáře neupřesnili.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám