Hlavní obsah

Taxikářka nabourala do dodávky, o 300 metrů dál ještě narazila do svodidel

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Řidička taxíku nabourala v pátek odpoledne na sjezdu z Pražského okruhu do dodávky. Po nehodě ujelo její auto ještě několik set metrů. Řidička skončila se zraněními v nemocnici.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda taxíku na Pražském okruhuVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala okolo půl jedné odpoledne. Řidička taxíku chtěla sjet z Pražského okruhu směrem na Řepy a Ruzyni. V zatáčce ale nabourala zezadu do dodávky. Taxík po střetu urazil ještě dalších 300 metrů a až pak narazil v Karlovarské ulici do svodidel.

„Na místo vyjeli kromě policistů také hasiči a záchranáři. Řidička skončila v péči záchranářů,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Iveta Martínková.

Podle informací Novinek byla žena v době převozu do nemocnice při vědomí. Proč její vůz urazil po nehodě tak velkou vzdálenost, zjišťují policisté.

„Naše jednotka na místě asistovala záchranné službě a zajistila místo dopravní nehody. Hasiči navíc zasypali uniklé provozní kapaliny sorbentem a zajistili vůz proti požáru,“ sdělila mluvčí hasičů Pavlína Adamcová.

Řidič dodávky, která zůstala stát na sjezdu na okruh, vyvázl z nehody bez zranění. Provoz v Karlovarské ulici směrem do centra byl po dobu vyšetřování nehody omezen.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám