Hlavní obsah

Dítě zemřelo po nehodě na Chomutovsku, další dvě jsou zraněné

Právo, koc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chomutov

Tragické následky má středeční nehoda na silnici R7 u Hrušovan na Chomutovsku. Jedno dítě podlehlo zraněním, další dvě děti a dvě ženy skončily v nemocnici. Jejich auto sjelo večer mimo silnici a převrátilo se na střechu.

Foto: Jaroslav Švehla, Právo

Ilustrační foto

Článek

Šestatřicetiletá řidička ze Žatce projížděla po silnici u obce svým vozem značky Peugeot 307 kolem 18. hodiny. „Ze zatím nezjištěných příčin vyjela mimo vozovku, kde se auto převrátilo na střechu. S řidičkou jely ve vozidle její dvě nezletilé děti," informovala Právo chomutovská policejní mluvčí Marie Pivková.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Ve voze cestovala ještě pětačtyřicetiletá spolujezdkyně také s dítětem. Na místě zasahovaly vrtulníky, které děti dopravily do nemocnic v Ústí nad Labem a Praze. „Podle posledních informací jedno z dětí na následky zranění zemřelo," dodala mluvčí.

Okolnosti nehody se nadále vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám