Hlavní obsah

Auto po kotrmelcích skončilo v lese, mladý řidič volal na pomoc tátu

Novinky, jap, ok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Naštěstí jen lehkým zraněním 21letého řidiče skončila ve čtvrtek večer nedaleko Prahy havárie osobního auta. Opel Astra spadl poblíž Nučic z mostu, po nehodě z něj zbyl jen vrak. Nehoda se stala na silnici mezi Rudnou v okrese Praha-západ a Loděnicemi.

BEZ KOMENTÁŘE: Z auta zbyl po pádu z mostu jen vrakVideo: Novinky

 
Článek

Opel jel směrem na Loděnice. Jeho řidič ale pravděpodobně vlivem vysoké rychlosti nezvládl řízení a s autem narazil do betonových svodidel. Vůz nakonec vyletěl z mostu a střechou dopadl na svah u potoka. Následně se ještě odrazil a skončil zcela zdemolovaný v přilehlém lesíku.

Mladý řidič se dokázal z vraku dostat ven. Podle informací Novinek zavolal svému otci, který ho odvezl do nemocnice. Otec řidiče zároveň přivolal k nehodě policisty.

„Proč řidič havaroval, zatím nevíme. Dechová zkouška byla negativní. Šofér utrpěl drobné oděrky a pohmožděniny,” řekl Novinkám mluvčí policie Jakub Vinčálek.

Hasiči zajistili vůz proti požáru a pomocí jeřábu auto vyprostili zpět na silnici. Přesné okolnosti nehody dále vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám