Hlavní obsah

Podezřelý řidič se v Kolovratech pokusil ujet policistům, ti začali střílet

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Středočeští kriminalisté chtěli v sobotu večer na okraji Prahy v rámci připravené akce zadržet posádku podezřelého vozidla. Řidič se jim ale při zákroku pokusil ujet, kriminalisté proto začali střílet.

BEZ KOMENTÁŘE: Kriminalisté při zatýkání v Kolovratech stříleliVideo: Novinky

 
Článek

Incident se odehrál v ulici K Poště v pražských Kolovratech. „V rámci realizace jednoho z případů zasahovali středočeští kriminalisté na území hlavního města Prahy, při zadržení osoby bylo použito služební zbraně, kdy padlo několik výstřelů,“ řekla Novinkám mluvčí středočeské policie Štěpánka Zatloukalová s tím, že nemůže konkretizovat ani počet zadržených lidí, ani důvod jejich zadržení.

Podle informací Novinek kriminalisté zadrželi řidiče vozu a jeho spolujezdkyni. V autě byl navíc velký pes patřící zadržené ženě. Na místo proto musela zamířit také odchytová služba pražských strážníků, která psa převezla do útulku.

„Přijelo pět aut a zničehonic začala střelba. Padlo asi osm výstřelů,“ sdělili Novinkám obyvatelé Kolovrat. Lidé dokonce volali na tísňovou linku s tím, že se před jejich domy střílí. To se ale velmi rychle vysvětlilo.

„Jsme na začátku vyšetřování a v tuto chvíli nelze poskytnout více informací,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám