Hlavní obsah

Na balkóně na pražském sídlišti našli zavražděnou ženu

Novinky, ok, jap, mak

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Mrtvou ženu našla ve středu ráno svědkyně na balkóně na pražském sídlišti Hloubětín. Kriminalisté případ vyšetřují jako vraždu a pátrají po podezřelém 38letém Rumunovi Vasile Naumovi.

BEZ KOMENTÁŘE: Na balkóně panelového domu objevili tělo ženyVideo: Novinky

 
Článek

„Po deváté hodině jsme přijali oznámení o mrtvé ženě, která byla nalezena na balkóně bytu v Kukelské ulici,“ informoval Novinky mluvčí policie Jan Daněk.

Podle něj je mrtvá 47letá žena ukrajinské národnosti. Jak zemřela, mluvčí kvůli vyšetřování zatím nechtěl komentovat. „Byla nařízena pitva pro přesné zjištění příčiny smrti,“ uvedl Daněk. Oběť zemřela zřejmě v úterý večer.

Foto: Policie ČR

Podezřelý Vasile Naum

Na místo kromě kriminalistů, kteří zajistili důkazy, dorazil také policejní psycholog, jenž poskytl pomoc ženě, která mrtvou našla.

„Ženu jsem v bytě nikdy neviděla, neznala jsem ji. Vím, že tam bydleli nějací mladí, prý Ukrajinci. Někdo říkal, že tam byl nějaký rambajs, ale já jsem uklízela vedle v baráku. Před bytem zavražděné jsem pak našla kuchyňský nůž od krve,“ řekla na místě žena, která do domu dochází uklízet.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám